Introductions

01. Greetings	(01 min 6:00 > 6:01)
02. Assign Timekeeper	(01 min 6:01 > 6:02)
03. Agenda Review + Approval	(03 mins 6:02 > 6:05)
04. Chair's Remarks	(05 mins 6:05 > 6:10)

Items from the AGM (25 mins)

05. Steering Committee decision re: "conflict of interest." Motion to accept.	(05 mins 6:10 > 6:15)	
06. Steering Committee decision re: "a Queer Ontario gathering." (05 mins 6:15 > 6:20) <u>Motion to accept</u> .		
 Steering Committee decision re: the increase of At-Large Members from 2 to 4, with earmarks. Motion to accept. 	(10 mins 6:20 > 6:30)	
08. Provided approval of Item 7: A motion to update the Member-At-Large bylaws, as outlined in Bylaw Amendment 1 Motion to accept	(05 mins 6:30 > 6:35)	

Other Bylaw Amendments (28 mins)

09. Motion to accept Amendment 2:	(08 mins 6:35 > 6:43)	
Inclusion of volunteer hours towards Participating Membership.		
10. <u>Motion to accept Amendment 3</u> : Removal of "and/or contributes" clause in E-Membership.	(05 mins 6:43 > 6:48)	
11. <u>Motion to accept the proposed renumbering</u> of the bylaws	(10 mins 6:48 > 6:58)	

12. Adjournment

(02 mins -- 6:58 > 7:00)